Praktijkinformatie

Behandelbank Schoonbrood de Bruijn huisarts

Spreekuren

De huisartsen werken uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u terecht bij de assistente op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur.

We hebben pauze van 10:30 tot 11:00 en van 12:30 tot 15:00. Op deze momenten is het antwoordapparaat ingeschakeld en maken we alleen ruimte voor spoedgevallen.

Meer tijd nodig?

Er wordt per afspraak 10 minuten gereserveerd. Denkt u meer tijd nodig te hebben, overleg dan met de assistente.

Huisbezoek?

Bezoeken aan huis worden in de middag uitgevoerd en zijn uitsluitend bedoeld voor patiënten die niet zelf naar de praktijk kunnen komen.

Herhaalmedicatie

Voor het aanvragen van herhaalrecepten kunt u bellen met  0475 – 48 12 31  en kiezen voor keuze 2. Op deze manier kunt u op elk gewenst moment de gewenste verlenging van uw chronische medicatie inspreken. Belangrijk hierbij is dat u uw naam, adres, geboortedatum, de naam en hoeveelheid van de medicatie duidelijk inspreekt.
.
De artsen controleren vervolgens de noodzaak en het gebruik van de medicatie. Als er onduidelijkheden zijn zal de assistente contact met u opnemen.
.
Vanzelfsprekend blijft het nodig op gezette tijden op het spreekuur te komen voor medische controle.

Onderzoeken

Bloedafname
.
Op aanvraag van uw huisarts of praktijkondersteuner kan bloed worden afgenomen door een van de assistentes. Dit kan dagelijks tussen 9:00-10:30 uur uitsluitend op afspraak.
.
.
Bij huisartsenpraktijk Schoonbrood en de Bruijn kunt u ook terecht voor o.a.:

  • 24-uurs bloeddrukmeting
  • Kleine chirurgische ingrepen
  • Urine onderzoek

.

Meer informatie? Thuisarts.nl!

Kijk voor meer informatie op www.thuisarts.nl. Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten. U kunt de informatie op de website gebruiken:

  • om gezond te blijven;
  • om klachten zelf aan te pakken;
  • als u zich afvraagt wanneer u naar de huisarts moet gaan;
  • als u zich wilt voorbereiden op een gesprek met uw huisarts;
  • als u de uitleg en adviezen nog eens na wilt lezen na een bezoek aan uw huisarts;
  • als u op zoek bent naar meer informatie over een onderwerp.

Huisartsen gebruiken Thuisarts.nl als ondersteuning bij hun voorlichting aan patiënten voor, tijdens en na het consult.

thuisarts
thuisarts
reisprik

Op reis? Kijk op Reisprik.nl

Reisprik is een landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsenpraktijken voor reizigersadvisering en vaccinatie. Opgericht in 2009 bestaat het netwerk ondertussen uit meer dan 90 praktijken verspreid over heel Nederland. Van de bij Reisprik aangesloten praktijken mag u kwaliteit en service verwachten. Zo kunt u via internet uw afspraak maken, kunt u snel terecht en wordt u vakkundig geadviseerd. Ook bij terugkomst kunt u bij vragen rekenen op ondersteuning. Kijk voor meer informatie op www.reisprik.nl

reisprik logo

Rijbewijskeuring

Indien u een rijbewijskeuring nodig heeft kunt u een afspraak maken met een van de huisartsen in onze praktijk. De keuring wordt uitgevoerd door een andere arts dan uw eigen huisarts. U dient de voorzijde van het keuringsformulier vooraf in te vullen en te ondertekenen en een urinemonster mee te nemen naar de keuring.

rijbewijskeuring
Klacht Huisarts

Een klacht over de praktijk?

Bespreek uw onvrede met uw huisarts.
.
Wij stellen het op prijs dat wanneer u ontevreden bent, u dit met ons bespreekt. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, zullen wij er alles aan doen om te proberen dit voor u op te lossen.
.
U kunt uw klacht tevens schriftelijk indienen. Dit kunt u doen door op dit formulier te klikken, uit te printen en deze in te leveren bij de doktersassistente. Of u kunt ons een e-mail sturen als u het moeilijk vindt ons persoonlijk te woord te staan. In beide gevallen nemen we zo spoedig mogelijk met u contact op.
.
Is dit eveneens lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u altijd nog overwegen een klacht in te dienen bij een officiële klachteninstantie. Hiervoor is onze huisartsenpraktijk aangesloten bij de Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE)

Call Now Button
Translate »